Kuka olen?

''Kristiina on asiantunteva ja kannustava ohjaaja, ja hänestä näkyy suuri innostus työhön sekä auttamisen ilo, mikä puolestaan lisäsi omaa motivaatiotani ja intoani kuntoiluun ''

-Elisa

''Olen tykännyt Krissen suunnitelmista saliohjelmista ja hän on ottanut hyvin huomioon minun rajoitteet. Saliohjelmat ovat olleet monipuolisia ja Krisse on kuunnellut minun toiveita ja mieltymyksiä niitä tehdessä. Voin siis lämpimästi suositella häntä kaikille ''

-Alexia

Olen Kristiina Kivistö, 27-vuotias personal trainer Helsingistä. Harrastin kilpanyrkkeilyä n.seitsemän vuotta ja saavutin urallani mm. Suomenmestaruuden vuonna 2016 ja 2018 sekä Pohjoismaiden mestaruuden 2018. Nyrkkeilyn lisäksi harrastuksiini kuuluu jooga, lenkkeily sekä kuntosaliharjoittelu.

Liikunnasta on tullut intohimoni ja haluan auttaa myös muita pääsemään tavoitteisiinsa sekä löytämään liikunnan ilon. Kokemusta on kertynyt monipuolisista lihaskuntoharjoituksista kuntosalilla ja oman kehonpainolla, erilaisista juoksuharjoituksista, kunnon kohotuksesta sekä painonpudotuksesta ja -hallinnasta. Olen myös ohjannut paljon kuntonyrkkeilyä ja opettanut nyrkkeilytekniikkaa ryhmille. Kesällä 2017 kävin kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutuksen.

Kanssani treenaat monipuolisesti itseäsi haastaen, mutta ymmärrät myös palauttavan treenin merkityksen. Ravinto-ohjelmassa en tee pikadieettejä kieltolistoilla, vaan tavoitteena muokata ravinteikas, joustava ruokavalio mikä jäisi pysyväksi. 

Koulutus:

Tsemppari personal trainer- koulutus, 2016

Pääkouluttaja: Jukka Harju

Fascia ja foamroller- koulutus

Kouluttaja: Eveliina Similä

Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Perus ja täydennyskurssi

Kouluttaja: Miika Forsström, Suomen nyrkkeilyliitto

Kuntouttava nyrkkeily

Kouluttaja: Eslu

Liikkuvuuskoulutus
Kouluttaja: Jouni Viitanen, Revolution training

Painonnoston ohjaajakoulutus, level 1

Kouluttaja: painonnostoliitto

Ravintovalmentaja koulutus, Trainer4you

Koulutus menossa, valmis lokakuussa

Ota yhteyttä ja sovitaan aika ilmaiseen tapaamiseen!
044 974 9077
pt.kristiinakivisto@gmail.com
Tykkää ja seuraa
instassa ja facebookissa!