top of page
WhatsApp Image 2020-10-22 at 20.27.24.jp

Ravinto

valmennus

Elämäntapamuutoksen ja painonpudotuksen tueksi

Suosittelen ravintovalmennusta, kun ruokavaliossa on isompi muutos edessä. Jotta saadaan ruokailusta vakituinen, ei kannata yrittää muuttaa väkisin kaikkea kerralla. Ruokapäiväkirjan pohjalta etsitään ensin hyvät asiat ja pidetään nämä ohjelmassa mukana, sitten vaihdetaan muutama asia kerralla. Ravintovalmennus sopii erityisesti jos tavoitteena on elämäntapamuutos tai pysyvä painonpudotus, jotta ei palata dieetin jälkeen takaisin vanhaan. En anna kieltolistoja, vaan kun laitetaan perus ruokavalio hyvään kuntoon, on myös ok joskus sallia herkuttelu. Ravintovalmennus sopii myös, jos tavoitteena on saada enemmän energiaa.

Valmennuksen keston ja tapaamismäärän voimme räätälöidä erikseen tilanteeseesi sopivaksi.

Tapaamiset onnistuu myös etänä skypen tai teamsin kautta!

Valmiit paketit:

3kk valmennus, sis. 5 tapaamista = 325€

6kk valmennus, sis. 9 tapaamista = 540€

Maksaa voi myös erissä.

 

Urheilijoille

Ruokavaliolla on erittäin suuri merkitys urheilijoille. Jotta treeneissä tai kilpailusuorituksessa on mahdollisimman paljon energiaa urheilusuoritukseen, palaudut ja pysyt terveenä, ravinnosta tulee saada riittävä määrä energiaa ja oikeassa suhteessa energiaravintoaineita, nesteitä sekä vitamiineja- ja kivennäisaineita.

Lihasmassan kasvun mahdollistaa riittävä energian ja proteiinin saanti ja kiinteytyessä varmistetaan, että ei lähde lihasta vaan rasvaa.

Eri urheilulajeissa tarvitaan eri määrä energiaravintoaineita ja ravintovalmennuksessa muokataan määrät juuri sinun lajiin sopivaksi. Riittävän energiansaannin lisäksi varmistetaan vitamiinien- ja kivennäisaineiden saanti, jotta pysyt terveenä ja treeneistä ei tule turhia taukoja. 

Painoluokkaurheilijoilla voimme sisällyttää valmennukseen myös kilpailuviikon ruokavalio, jossa huomioimme että olet kilpailupainossa punnituspäivänä.

2 tapaamista= 150€

ruokapäiväkirjan analyysi + muutokset ja esimerkkiruokavalion

3 tapaamista= 205€

ruokapäiväkirjan analyysi + muutokset ja esimerkkiruokavalion

kilpailu/leiriviikon ruokavalio

Mikäli on paljon korjattavaa ja isompi painonpudotus edessä, suosittelen myös urheilijoille kuukausivalmennusta.

Jos ruokailutottumukset on jo hyvällä mallilla, mutta haluat tarkemmat määrät, on myös saatavilla

Henkilökohtainen ruokavalio= 100€

sis. yhden tapaamisen.

Useamman tapaamisen paketit sisältävät myös henkilökohtaisen ruokavalion.

Haastattelu finbox lehdessä, lataa tästä

''Kristiina on auttanut minua vuoden verran treenien ja ruokavalion suhteen ja tulokset puhuvat puolestaan. Omat juoksuaikani ovat tässä ajassa parantuneet 10km matkalla 5.minuuttia 40.min tuntumaan. Painoa ja ruokavaliota lähdimme muokkaamaan terveeellisempään suuntaan tavoitteena 4 kiloa alaspäin. Projekti oli erittäin onnistunut ja hauska. Emme pitäneet kiirettä, jotta saan treeneistä kaiken irti ja pysyvä muutos ja painon tiputus onnistui 3.kk aikana. Nyt on sitten energiaa vaikka muille jakaa! Itse olen ollut jonkin verran eri valmennuksissa, mutta Kristiina on ensinmäinen joka aidosti kiinnostunut asiakkaastaan ja antaa hänelle täyden huomionsa. Suosittelen siis lämpimästi Krisseä niin urheilijoille kun vasta alkajille oli kyseessä sitten kunnon kohennus tai ravinnon kuntoon saattaminen!!!''

-Kalle, kilpaurheilija

''Ravintovalmennuksen jälkeen jaksaminen on parantunut treeneissä hurjasti ja kisapainon saavuttaminen on nykyään helppoa''

-Fatma, kilpaurheilija

bottom of page